Pantene Pro-V. Recenzija.

Blog se pojavio kao želja za kvalitetno provedenim vremenom nakon što sam rodila (znate već) Djevojčicu. Nisam htjela večeri provoditi ispred televizije, a počelo mi je nedostajati pisanje, istraživanje, zaključivanje- novinarstvo. Ideja je dugo bila samo ideja, bojala sam se krenuti jer što ako ne budem imala vremena, što ako mi dosadi, što ako, što ako.. Krenula sam, guštam i nisam nikad požalila. Često naglašavam da me veseli svaki kontakt i to je baš tako! Veseli me svaka nova prilika, a upravo je današnji post posvećen novitetu, a to je prva recenzija. Uz to, danas je vrijeme za prvu beauty temu. Baš se veselim!

Prije nego počnem, moram naglasiti da je mišljenje moje i nije ni na koji način uvjetovano od proizvođača. Dakle, krenimo….

MOJA KOSA

Pantene proizvode koristila sam kao još uvijek gospođica i bila zadovoljna. Nekoliko godina kasnije odmakla sam se od njih, pronašla proizvode za njegu kose kojima sam također bila zadovoljna, ali je ljubav pukla poslije poroda. Naime, nakon trudnoće u kojoj mi je kosa zaista blistala sama od sebe, bez puno njege i kompliciranja, porod je učinio svoje te nakon tri mjeseca dosta je oslabila, počela se brže mastiti i jako opadati. Frka, panika i užasan osjećaj. Ovo je ujedno prilika svim budućim majkama da se pripreme jer to je normalno, iako sam znala da će me to dočekati – šok je bio velik. Svekrva mi je kupila super ampule za kosu, ali nisam pronašla šampon i balzam koji bi mi odgovarao.

Kriteriji za potragu: volim koristiti šampon i regenerator istog proizvođača, kosa mora biti njegovana – glatka, meka, imati punoću, miris i ne mastiti se brzo. Nisam laka meta, zar ne 🙂

PANTENE PRO-V INTENSIVE REPAIR šampon i regenerator

ONI KAŽU: Zahvaljujući tehnologiji nadahnutoj metodama i uređajima koje koristi NASA, Pantene je otkrio da struktura kose određuje ne samo kako će se kosa ponašati, nego i kako će reagirati na pojedini tip proizvoda za njegu. Na temelju tih saznanja Pantene je redefinirao tipove kose i oblikovao nove proizvode prilagođene pojedinom tipu kose, uz koje se puno lakše dolazi do željenih rezultata njege:

  • Za tanku kosu Pantene donosi dvije kolekcije označene žutom bojom – Sheer Volume i Aqua Light.
  • Proizvode za normalnu i gustu kosu – kolekcije Intensive Repair i Full&Thick – prepoznat ćete po plavoj boji.
  • Imate li obojenu kosu, potražite kolekciju Protect&Shine. Ona je označena ružičastom bojom.

NOVA je kolekcija testirana do ekstrema – i u laboratorijima (kako bi sigurno izdržala dvotjedne praznike, suhoću Sahare i vlagu Amazone) i od strane neovisne neprofitne znanstvene istraživačke organizacije TRI/Princeton koja je utvrdila da Intensive Repair pruža izvanrednu zaštitu od oštećenja.

NA POLEĐINI PROIZVODA PIŠE: Hidratacija i zaštita* vaše suhe/oštećene kose *od oštećenja uzrokovanih oblikovanjem kose.

MOJ DOJAM

Jedno veliko i definitivno DA! Dostatna je mala količina za šamponiranje, a s balzamom nisam mjerodavna – jer ja uvijek i oduvijek pretjerujem. Struktura gusta, miris ugodan, novo pakiranje praktično – šamponu otvor na vrhu i crne boje, balzamu otvor na dnu i bijele boje. Možda vama ovo zvuči smiješno, ali masu puta sam znala zamijeniti ova dva prozvoda i nanijeti krivi. Ovako, nema mjesta zabuni 🙂

Nadalje, kosa se ne masti brzo, lijepo miriše, lako raščeljava i samo uz feniranje super izgleda. Sjaji i podatna je. Najsretnija sam kad samo uz feniranje kosa izgleda kako treba, bez peglanja, viklera i ostalih hair gadgeta. Zašli smo u duboko proljeće te me jedino muči što mi je kosa zadnjih dana suha, ali to pripisujem pojačanom boravku na suncu. Ovi proizvodi dostatni su za osnovnu njegu, no s dolaskom ljeta mojoj kosi neće biti dovoljni.

Nedostatak: Moja kosa je duga, gusta i ravna. Pantene proizvodi naglašavaju upravo navedene karakteristike, ali budući da je kosa dosta podatna i onako zdravo lepršava – teško mi je bilo napraviti pletenicu ili je blago nakovrčati jer je uporno ‘bježala’. Za promjenu frizure koristila sam više laka i gela no što mi je inače trebalo.

ZAKLJUČAK

Kosa nekoliko mjeseci nakon poroda slabi i jako opada. Nije ugodno, nije lijepo, ali je normalno. Treba ju češće češljati, prilagoditi njegu i nažalost čekati – mene su ampule spasile. Sad imam puno kratkih, smiješnih novih lasi.

Ukoliko su vaši kriteriji poput mojih s početka posta – preporučam korištenje Pantene proizvoda. Cijena je povoljna i vrlo su dostupni; naglašavam jer je ovo meni bitna stavka, nema mi gore kad se navučem na neki proizvod, putujem i slučajno zaboravim, a ne mogu nigdje kupiti. Recenziju sam napisala na temelju gotovo četiri tjedna korištenja, vrlo sam zadovoljna te nastavljam.

I da, veliki plus im je (sad sam pročitala) nova ambasadorica brenda je Liv Tyler, a nju volimo, zar ne?!!

Eto, prva recenzija gotova. Nisam u striktnoj kategoriji modnih niti beauty blogerica već mama kad nađe vremena za svoje gušte blogerica tako da si za zadatak nisam dala dizertaciju na temu, ali sam svejedno htjela to odraditi kako treba.

Iduća tema- modna. Što se kose tiče, nadam se skorašnjem dogovoru s hair mahericom Jelenom koja će nam pomoći kako da kosu pripremimo za sunce, more, plažu…

Jelena, trebamo te!!

P.S. Muž hvala na fotkama!

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s