Zdravlje i moda. Photo session i nagrada!

Zdravlje je uvijek u modi! Odradili smo photo session za odličan projekt…

Rad na blogu ispunjava, a ponude kao i suradnje postaju sve raznovrsnije i zanimljivije. Tako smo osmislili, a prošlog utorka i snimili kampanju za Udrugu Zdravo tijelo zdrav duh, projekt Škola zdravog življenja čije je zaštitno lice predsjednica Udruge Milena Marot koja svojim načinom života najbolje dočarava stavove i ciljeve Udruge koju je i pokrenula. Više u nastavku kao i detalji o vrijednom darivanju za nekoga od vas…

Snimanje kampanje bilo je pravo zadovoljstvo, Opatija kao lokacija i blizina mora asociraju na mir, opuštenost, prirodu, sreću, odmor i relaksaciju… Iste asocijacije potiče i Udruga Zdravo tijelo zdrav duh s ciljem poboljšanja životnog stila i usvajanja zdravih navika.

Zašto je mene privukla ova priča? Kao zaposlena žena i majka, svaki trenutak s najmilijima mi je svetinja i najveće zadovoljstvo. No, svaka žena treba ispušni ventil, nešto samo za sebe da se malo makne, napuni baterije i gušta.. Dugo sam razmišljala o nekoj aktivnosti, ali kad shvatim da radi nekog treninga dva puta tjedno minimalno neću uspavati dijete i  provesti niti dio dana sa gosponom M., odustanem.. Ovo je idealno –  vikend, dovoljno kratko i dovoljno dugo i svaki put neka drugačija i zanimljiva tema, kao što rekoh idealno!!!

Udruga Zdravo tijelo zdrav duh predstavlja u Rijeci Školu zdravog življenja, nešto potpuno novo i drugačije. Radi se o zanimljivim vikend radionicama u Školi u kojoj nema domaćih zadaća, ispita,  ocjena… Učenje, druženje i rad na sebi u pozitivnoj i  prijateljskoj atmosferi osnova su ove Škole.

Kako nam je naglasila Milena, projekt je osmišljen za ljude koji žive užurbanim životom, izloženi su stresu svakodnevno, ne mogu naći vremena za opuštanje i relaksaciju kao ni kontinuirano raditi na sebi. Program je koncipiran na 4 sata tjedno, vikendom, upravo za sudionike sa mnogobrojnim obvezama kojima je svaki trenutak dragocjen.

Škola zdravog življenja je namijenjena svim generacijama bez obzira na dob i fizičku kondiciju, bez obzira na prijašnja iskustva, a svi sudionici će biti jednako uključeni u sve aktivnosti, a pristup će biti individualan i prilagođen svakom polazniku.

Milena Marot naglašava: “Na radionicama ćete obogatiti svoje iskustvo, educirati se, vježbati te uživati u plodovima svoga rada u vidu materijala, poklona, krema (ovisno o radionici) koje ćete ponjeti doma. Lako je, valja samo  shvatiti da nam je zdravlje darovano i da moramo brinuti o njemu Treba samo odlučiti „zavrnuti rukave“, prenamjeniti slobodno vrijeme za sebe  u vrijeme za  zdravlje.”

Složila bih se, mislim da je briga o zdravlju dio osobne higijene nakon koje dolazi šminka, odijevanje i sve ostalo što neki često smatraju prioritetima..

Program za 10.mjesec:

6.10.2012.   Uvod u yogu

7.10.2012.   Prirodni ljekoviti čajevi

13.10.2012. Tai Chi

14.10.2012. Osnove Shiatsu masaže

20.10.2012. Radionica izrade prirodnih krema I. dio

21.10.2012. Radionica izrade prirodnih krema II. Dio

27.10.2012. Yoga

28.10.2012. Boje i zdravlje

NAGRADNA IGRA – DVIJE BESPLATNE RADIONICE 🙂

A sad najslađi dio posta –  onaj s detaljima o nagradnoj igri… Kako sam ja sretna kad se nešto dijeli, a pogotovo kad je nešto dobro i kvalitetno –  sreći nema kraja… Milena Marot jednog čitatelja/čitateljicu Stiluete odlučila je počastiti besplatnim učestovanjem na dvije radionice po izboru u listopadu.

Plan je: lajkat ćete  facebook stranicu Zdravo tijelo zdrav duh, a  na mail marotmilena@gmail.com poslat ćete informacije koje radionice želite pohađati i zašto..  Ukoliko nemate facebook profil, navedite to u mailu i svejedno ste u igri za nagradu. Budite iskreni i kreativni, poklonite sebi ili nekoj voljenoj osobi (mami, tati, sestri, teti, baki) nešto za sebe… Danas nam je to svima potrebno.

U srijedu na FB stranici Udruge i na www.zdravizivot.org objavit će dobitnika!! Jupiiiii!!!

Volim entuzijazam i energiju koju ima Milena i ova cijela priča…

Vjerujem u  uspjeh  Udruge jer  je dobra osnova –  iskrenost, pozitiva, želja za promjenom i radom na sebi..

Radionice ću pohađati i sama, a pozivam i vas da se pridružite ako ste u blizini..

 Čitamo se :*

Oglasi

One thought on “Zdravlje i moda. Photo session i nagrada!

  1. Pingback: Osvanuli smo i na Stilueta blogu! | Zdravo tijelo zdrav duh

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s