Facebook djevojke u ulogama modela

Pantene je izabrao nova lica Aqua Light kolekcije…

Tri djevojke iz susjedstva dobile su super priliku i uskoro će se naći ispred fotoaparata jedne i jedine, neponovljive Mare Milin. One su Anđelka Brdar iz Osijeka, Ana Buden iz Zagreba i Jelena Radovančev iz Vukovara. Bravo djevojke, uživajte!

Odabrane su tri finalistice koje će na jedan dan upoznati život Pantene top modela. Priliku iz snova dobile su Anđelka Brdar iz Osijeka, Ana Buden iz Zagreba i Jelena Radovančev iz Vukovara.

„Prekrasnu kosu nikada ne možete fejkati i jasno je koliko je važna za dobru modnu fotografiju. Upravo nam je to bio osnovni kriterij za odabir finalistica. To su djevojke iz susjedstva koje će na jedan dan osjetiti što znači biti Pantene model“, izjavila je članica žirija, poznata fotografkinja Mare Milin.

Upravo će Mare Milin uz pomoć Pantena pružiti dan iz snova finalisticama, koje će se  25. listopada 2012. godine pojaviti na photo shootingu na ekskluzivnom Pantene eventu. Poput pravih top modela proći će i kroz vješte ruke profesionalnog frizera Krešimira Bezjaka iz Urbana, stiliste Petra Trbovića i vizažistice Simone Antonović. Sve, kako bi se iz djevojkaka iz susjedstva pretvorile u Pantene zvijezde.

Podržavam, a rad Mare Milin obožavam 🙂 Sretno cure!

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s