Croativa dana: Sweet Art curice!

Nakit za žene i djevojčice…

Ovo je baš jedna prava ženska priča. Naše akterice su dvije sestre, Sanda i Danijela, koje su pokrenule divan brand te izrađuju prekrasne Sweet Art curice. Kao majke djevojčice moram priznati mene su curice iz njihove kreativne radionice potpuno oduševile…

This is one lovely female story. Our protagonist are two sisters, Sanda and Danijela, who have launched  a wonderful brand and make beautiful Sweet Art girls. As a mother of a little girl, I have to admit that little girls from their creative workshops are beautiful…

S: Budući da ja imam svoju sweet djevojčicu, morate mi otkriti je li moguće da istovremeno nosimo svoje Sweet Art curice, odnosno hoće li to biti previše ili ćemo moja djevojčica i ja  biti baš cool?

Svakako! Često naše curice naruče majka i kćer, a svi znamo da djevojčice žele imati stvari poput svojih mama. U ponudi imamo i dječju kolekciju s manjim curicama i kraćim ogrlicama kako bi mala dama i curica što bolje odgovarale jedna drugoj. Mislimo da je lijepo vidjeti mamu i kćer kako su usklađene s našim curicama! (op. Nadala sam se tom odgovoru 🙂 )

S: Ok, sad kad smo riješili tu bitnu dilemu, posvetimo se Sweet Art sestricama. Kako ste počele?

Sve je počelo u 5. mjesecu ove godine listajući časopis u kojem je bio članak o polimernoj glini. Složile smo se kako bismo se mogle okušati s njom i baviti se nečim kreativnim u slobodno vrijeme, a kako volimo nakit odabir je bio jednostavan. Već isti dan započele smo s realizacijom ideje.

S: Kako ste se odlučile baš za izradu nakita s motivom curica?

Curice su se nametnule same po sebi. Vjerojatno se motiv curica proteže još od djetinjstva kada smo lutkicama, barbikama i papirnatim bebama odijevale različite haljinice koje i dan danas čuvamo. To dijete još uvijek čuči u nama.

S: Voljeli bi vas bolje upoznati, predstavite nam ukratko  jedna drugu….

D: Sandra je mlađa i na nju cijeli život pazim. 🙂 Studentica je stomatologije koja svoju kreativnost pokazuje u svemu. Teška srca priznajem da ima više novih ideja.

S: Danijela je kreativna knjižničarka koja je i bila inspiracija za curice s knjigama. Vrlo je komunikativna i društvena tako da je ona naš „PR“. 🙂

S: S kojim materijalima radite?

Curice su izrađene od polimerne gline koju kombiniramo s cirkonima, šljokicama, perlama, metalnim dijelovima i špagicama kao detaljima.

S: Je li svaki primjerak unikat i može li naručitelj sudjelovati u kreativnom procesu?

Svaka curica je unikatna i posebna. Najčešće ih izrađujemo upravo po željama naručitelja. Znači, može se izabrati boja haljine, kose, razni dodaci i namjena. Svatko može imati svoju personaliziranu curicu! Imale smo razne narudžbe, bilo da je to curica s imenom, jednakom frizurom kao vlasnica ili istim kućnim ljubimcem.

s: Prekrasnu  ogrlicu iz vaše kreativne radionice  nedavno je pokazala i Severina. Kako je došlo do te suradnje?

Sasvim slučajno. Najviše je zaslužna modna agencija Fashion Team preko koje smo upoznale Severinu, a kako je ona jedna izrazito draga i pristupačna osoba došlo je do suradnje.

Stiže vrijeme darivanja, a simpatične sestre otkrile su mi da pripremaju brojna iznenađenja i motive vilenjaka, anđela… Jedva čekam!

Ono što oduševljava kod ovog nakita što su Sweet Art curice idealne za djevojčice koje teže tomu da bude poput odraslih žena, kao i za odrasle žene koje uvijek moraju zadržati djevojčice u sebi… Za kraj ponosno zaključujem: blago nama, pripadnicama ženskog spola!

Lajkate njihovu facebook stranicu i uživajte u malim krasoticama koje će oplemeniti svaku odjevnu kombinaciju (pogotovo ove tmurne zimske…)

 SweetArtNakit

Oglasi

2 thoughts on “Croativa dana: Sweet Art curice!

  1. Svaka pohvala za kreativnost (inace tu osobinu jako volim). Lutkice kao i one u formi priveska na lancicu izgleda da sam prerasla posto se ne uspijevam saziviti sa navedenim, ali sam sigurna da ima onih kojima ce se i te kako dopasti :OK:.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s