Dani ljepote u ZTC-u Rijeka!

beauty

“Zlato može mnogo, ali ljepota još više” rekao je davno Charles Baudelaire, a ta izreka može se primijeniti i danas. U beauty ritualima uživaju sve djevojke i žene, a priliku da uživaju u akcijama, promocijama, brojnim pogodnostima dobile su u Zapadnom trgovačkom centru Rijeka gdje traju Dani ljepote. Jako primamljivo, ne propustite vidjeti što su pripremila brojna prodajna mjesta… Traje do 14.2. što znači da pripadnici jačeg spola mogu bezbrižno riješiti kupovinu poklona za svoje dame jer će sigurno naići na kvalitetne savjete uz prigodne cijene. Idealno!

“Gold can do many things, but beuty much much more” said Charles Baudelaire, and we can use this quote today as then. Beauty rituals are moments of pleasure for many girls and women and Western Shopping Centre Rijeka now offers opporrtunity to enjoy promotions, good prices and events many stores have to offer in currently active Beauty days… Perfect!

A sad o ponudi…

DM uz uobičajenu “Valentinovsku” imati će još i dodatnu akciju s popustima na pojedine parfeme koji će biti izloženi na gondoli na ulazu u filijalu.
FARMACIA Dermo bar Vichy-a koji će na dane promocije (07.-14.02) biti na 20% popusta
FLORMAR – Promocija proizvoda kao i promotivno šminkanje na štandu u Centru u subotu, 09.2. između 14h i 16h ta u nedjelju, 10.02. između 14h i 16h.
IRIS – Ispred parfumerije će postaviti Dior make up podij na kojem će vizažistica šminkati u terminu od 11-19h. Uz navedeno šminkanje, dobavljač će osigurati poklone uz kupnju i pojačani sampling

SSS

This slideshow requires JavaScript.

LUSH
07.02. EB – Emocionalna brilijantnost (make up) + parfemi (nova kolekcija)
08.02. kugle za kupanje (pjenušave, šumeće, uljne) – demonstracija + parfemi (nova kolekcija)
09.02. EB – Emocionalna brilijantnost (make up) + parfemi (nova kolekcija)
10.02. tretmani ruku + Valentinovo (prezentacija prigodne kolekcije)
11.02. EB – Emocionalna brilijantnost (make up) + parfemi (nova kolekcija)
12.02. masaža ruku i prezentacija kolekcije za njegu ruku + Valentinovo (prezentacija prigodne kolekcije(
13.02. EB – Emocionalna brilijantnost (make up) + Valentinovo (prezentacija prigodne kolekcije)
14.02. Valentinovo – prezentacija prigodne kolekcije + iznenađenje
MULLER  Maybelline štand – Make up škola: dvije vizažistice koje pozivaju na edukaciju o šminkanju, pokazuju potrošačicama pravilni nanos ili odabri pojedinih artikala, daju savjete o kupnji. Također, svaka kupnja nove maskare MNY Rocket nagrađena će biti poklonom. Keune promotivni corner ispred trgovine Muller od 09.-14.02.2013.

L’OCCITANE Promoviranje nove mirisne kolekcije Proljetna trešnja koja stiže upravo taj vikend pred Valentivnovo. Privlačna promocija: prilikom kupnje bilo koje toaletne vodice 50-100 ml i Kreme za ruke 30 ml, na poklon dobivate gel za tuširanje 75 ml i Mlijeko za tijelo 75 ml iz iste kolekcije. Poklon je u vrijednosti od 100,10 kn. U ponudi će biti još promotivnih poklon setova kao dar za Valentinovo!

Kao pravoj ljubiteljici modnih i beauty trendova, ne trebam naglašavati da ja planiram posjetiti Dane ljepote i ne sumnjam da ću iz ZTC-a izaći s par vrećica u rukama 🙂

Ah mi žene…

Oglasi

3 thoughts on “Dani ljepote u ZTC-u Rijeka!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s