Capitano Fashion Sensation!

IMG_8274

Moda voli Rijeku… Rijeka voli modu…  Kad smo već kod ljubavi, upravo se na dan zaljubljenih – Valentinovo, održala zanimljiva modna revija u Capitanu u Rijeci.  Ipak, iako su Riječanke žene dobrog ukusa, prate trendove i  vrlo vješto unose svoje JA u kombinacije, Rijeci nedostaje modnih događanja. Ovoj reviji nisam prisustvovala, ali bila je dovoljno zanimljiva i sadržajna da s vama podijelim sve što sam i sama doznala…

Modna revija  pod nazivom Capitano Fashion Sensation  održala se povodom  Valentinova u Capitanu  u Rijeci, a organizirala ju je  i vodila  Kristina Jezernik – višestruka predstavnica Hrvatske na međunarodnim izborima ljepote. Projekt ove modne revije osmišljen je kako bi se obogatio noćni život u Rijeci, a istodobno kako bi se dizajneri predstavili mlađoj populaciji kroz jedan zabavan program.  Odlična inicijativa!

Reviju su nosili riječki modeli: Marizela Hrstić, Sanja Dobrić,  Mya Mašić, Tea Frlan,  Tamara Tomić, Iris Vujić i  Afrodita Bajramoska.

Temelj modne večeri su svakako dizajneri koje su predstavili svoje prekrasne kreacije, to su: Vesna Kuiš, Nikolina Petrušić, Maja Design i Salon Marie.

Za vrhunski make up pobrinula se  profesionalna make up artistica Iva Berišić, a originalne svečane frizure osmislila  je vješta Snježana Tuhtan. Kreacije su bile upotpunjene unikatnim nakitom s potpisom Nina Da Costa koji je bio savršen začin ovoj modnoj poslastici.

Bilo je tu i nagrada za posjetitelje, a kako sam čula, ova modna večer protekla ja u izvrsnoj atmosferi. Žao mi je što ne mogu ispričati osobno iskustvo jer nisam bila, ali drago mi je da makar mogu popratiti na ovaj način i dati svoj doprinos promociji mode u našem gradu 😉

 Fotografije: Josip Čekada

Oglasi

2 thoughts on “Capitano Fashion Sensation!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s