Jeste čuli za SEAPUNK?

Seapunk je novi trend, novi smjer odijevanja i stila koji svoje postojanje duguje isključivo društvenim mrežama i preko njih se širi kako virtualnim tako i stvarnim svijetom…

SEAPUNK modu karakterizira intenzivno nošenje tirkizne boje kao i nautičkih detalja. Trend se najviše odnosi na boju kose koja poprima upravo tirkiznu, zelenu ili plavu nijansu i odgovarajući make up. Sljedbenici ovog trenda često nose i okrugle sunčane naočale s mirror stakalcima, yin yang motive, tetovaže morskih životinja i svjetleće plave elemenete. Od poznatih i slavnih, zasad su se u ovom  trendu okušale Lady Gaga, Katy Perry i Gwen Stefani.

Morski punkeri i punkerice nisu opterećeni nekim teškim filozofijama i ciljevima, more asocira na mir baš kao i njihova odjeća koja je najčešće u duginim bojama.


U ovom nenametljivom i zanimljivom trendu svoje JA pronašle  su brojne miroljubive i artističke duše kojima je zanimljivo njegovati hibridni stil koji spaja čovjeka s vodenim bićem. Ležerno i udobno, pomalo vilinsko nošenje odjeće njihovo je obilježje, drugačiji su od drugih, nose mir i morski beskraj u srcima i ne boje se to pokazati.

Seapunk zasad nije našao puno miljenika u Lijepoj našoj, ali tko zna, vrijedi pričekati hoće li društvene mreže i praćenje svjetskih trendova dovesti do većeg broja pratitelja ovog mirnog i simpatičnog trenda i kod nas…

Fotografije: Pinterest

Oglasi

2 thoughts on “Jeste čuli za SEAPUNK?

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s