Ajmo Rijeka! Svi za Erika!

humanitarni dj maraton

Sekcija DJ-a, ogranak Rijeka,  koja djeluje u sklopu Hrvatske glazbene unije, uključuje se u humanitarni projekt “Svi za Erika” i to humanitarnim DJ maratonom koji će se održati u srijedu, 27. veljače, od 10,00 pa sve do 23,00 sata u riječkom Caffe baru “Eco” ( Kvaternikova 3a)… Pridružite se, pomozite…

            Ovim događanjem, popularni DJ-i s područja regije daju svoj doprinos ovom projektu, a s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za pomoć malom Eriku Marčeti iz Lignja, koji se bori sa bolešću i kojemu je svaka pomoć itekako dobro došla. Lista DJ-a je doista impozantna što dovoljno govori o zanimanju za ovu akciju i želji da se uključi u nju te pomogne Eriku. Do sada su se na listu sudionika upisali: DJ Lari Picco, DJ Deny, DJ Chiwe, DJ Dominator, DJ Matt Garrett, DJ Maky, DJ Dee-Skvaža, DJ Dave Jam aka DJ Pimp, Dj Colour, DJ Tommy, DJ Pick A Boo, DJ Alex Sabattini, DJ Sven Jay, DJ Sunny, DJ Vjeko, DJ Jericho, DJ Don Giuliani, DJ Mickee, DJ Dominik, DJ Grba, DJ Adam Brnich, DJ Dalton i DJ Sale 4 Love…a prijave i dalje traju. Svaki će od njih gostima priuštiti svoj glazbeni set, a profil glazbe će pokriti brojne žanrove, od hitova 70-ih i 80-ih godina do današnjih house i dance ritmova.

Svi koji to žele, mogu se uključiti u ovu akciju, a dovoljno je doći na mjesto događanja, uživati u svojoj omiljenoj jutarnjoj/dnevnoj kavi ili omiljenom piću te u prigodnu škrabicu priložiti svoju donaciju. A svaka donacija zlata vrijedi malome Eriku. Medijski internet pokrovitelj je portal IZLASCI.NET.

U akciju su se uključili i Carlsberg Hrvatska, Pernod Ricard, Cremcaffe, Angelina te HDS-ZAMP koji će također svojim prilozima potpomognuti ovu akciju, a organizator ovim putem poziva sve dobronamjerne ljude da pokažu svoju velikodušnost i pomognu onima kojima je pomoć neophodna. Uz svirku najpoznatijih DJ-a i u ugodnoj atmosferi svi ćemo zajedno učiniti dobro djelo!

Prenosim priopćenje u potpunosti i apeliram da se u srijedu kavica, čaj, sok, piva, vino, ma štogod dođu popiti u Eco na Krimeji… U škrabicu stavite koliko možete, uvijek vjerujem da zajedno možemo učiniti puno toga.. Ovo je prilika… ♥

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s