Vrijeme je za KUC KALVARIJU!

LArin izbor je Sulejman

Kad ste zadnji put bili u kazalištu?  Ukoliko ste u kategoriji onih koji bi odgovorili davno ili u kategoriji onih koji često pohode kulturna događanja u našem gradu, mogla bi vas zanimati film-predstava “Larin izbor je Sulejman” motivirana sve većim utjecajem serija u udarnom TV terminu…

Ovaj možda nezamislivi spoj hrvatske i turske sapunice našao je ipak zajednički jezik. Bit će to spoj kazališnih daski i filmskog platna. Ljudi će moći saznati što će se dogoditi u posljednjoj epizodi ovih jedinstvenih sapunica ako pogledaju našu film-predstavu. Film je osmišljen da ne bude parodija na spomenute serije ili obična karikatura likova, već je jedinstven sam po sebi sa svojom pričom, dramskim scenama i komičnim situacijama. Scene u zatvoru i hotelu ovom filmu daju dozu trilera i horora. Putujući kroz guste šume, zemljama Europe i Azije, Lara napokon  stiže  do Turske gdje susreće Sulejmana. Što se dalje odigrava ostati će tajna do same premijere filma koji je na rasporedu 30.3.2013.

Režiju film-predstave potpisuje David Petrović, scenarij David Petrović i Nisa Hrvatin dok glavne uloge tumače Nataša Tepša, Luka Bešlić, Emir Mulalić, Nisa Hrvatin i 8-godišnjak Francesco Trubbia.

U ostalim ulogama pojavljuju se Davor Popović, Jadran Grubišić, Bojan Lakoš, Tomislav Vičević i nekolicina mladih glumaca Ri teatra.

Kuc Kalvarija

Premijera je  30.3.2013. u subotu u 20h, u KUC KALVARIJA, ulaznice kostaju 30 kn (kupuju se na dan predstave). Imate dovoljno vremena za organizirati se i posjetiti neobično inspiranu predstavu mladih kreativaca.

Oglasi

One thought on “Vrijeme je za KUC KALVARIJU!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s